Nederlands (Nederland) Deutsch (Deutschland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

U kunt bij ons terecht voor al uw feesten en partijen. Van familie- of buurtfeest tot bruiloft of bedrijfsuitje. Onze locatie is ook zeer geschikt voor een vergadering of symposium.

U kunt bij ons genieten van een heerlijk koud en/of warm buffet of barbecue.

 

De SeedyksterToer is de perfecte locatie voor uw familiefeest in Friesland!                                                                          

Terwijl de kinderen naar hartenlust spelen in onze ruime overdekte speelhal, kunt u genieten van een hapje en een drankje binnen of op één van onze terrassen buiten.                                                     

Bekijk onze musea en exposities of beklim onze 24 meter hoge uitkijktoren. Maak een rondrit over het prachtige Noorderleech met onze panoramawagen met uitleg over dit unieke gebied.  U kunt bij ons genieten van een heerlijke lunch, koud en/of warm buffet of barbecue. Kom voor een leuk, actief en ontspannen uitje voor de hele familie naar De SeedyksterToer!

 

Personeelsfeest

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor uw personeelsfeest in Friesland? Kom bij De SeedyksterToer! Bij ons zijn er talloze mogelijkheden om van uw bedrijfsuitje een geslaagde dag te maken. Er zijn verscheidene arrangementen; actief of passief, binnen of buiten, voor ieder wat wils.

Ons bedrijf ligt aan de voet van de zeedijk, waar u heerlijk kunt uitwaaien. Met onze panoramawagen kunt u een tocht maken door het buitendijks gebied over de dijken, langs slenken, geulen en kwelders. Ook is het mogelijk om dit prachtige natuurgebied te ontdekken tijdens een spannende GPS survivaltocht.

Op en om ons erf is er van alles te zien en te beleven. Zo hebben wij verscheidene exposities en kleine musea. Onze 24 meter hoge voormalige voedersilo is omgebouwd tot uitkijktoren, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft op de Waddeneilanden, het buitendijks gebied en het terpenlandschap. Het is ook mogelijk om vanaf de silo te abseilen.                                 

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor koffie met gebak, snacks, uitgebreide buffetten of barbecue (zowel buiten als binnen).

 

Trouwfeesten en trouwreportages bij de Seedykstertoer 

De Seedykstertoer biedt uitstekende locaties voor uw trouwfeest. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor grote maar ook voor kleine intiemere feesten. In de grote ruimte is een podium aanwezig voor bands of ander soort optredens. De Seedykstertoer biedt daarnaast ook de mogelijkheid om buffetten of barbecue te combineren met uw trouwfeest.

Maar ook voor trouwreportages bent u bij de Seedykstertoer aan het juiste adres. Er zijn prachtige locaties aanwezig waar u uw mooiste dag voor altijd kan vast leggen. De Seedykstertoer grenst namelijk aan een uniek natuurgebied genaamd "Noordwest - Fryslân Buitendijks". Dit prachtige stuk natuur maakt deel uit van het Friese Wad, dat de noordelijke begrenzing van Nederland vormt.

 

Vergadering of symposium

Bij De SeedyksterToer kunt terecht voor uw vergadering of symposium. Wij beschikken over zalen geschikt voor 12 tot 300 personen. Flipover, scherm, beamer en laptop staan voor u klaar. Natuurlijk zorgen wij voor koffie en thee. Mocht u dat willen dan kunnen wij een lekkere lunch voor u verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vergaderarrangement met alle faciliteiten om eens anders dan anders te vergaderen!

Nieuw: vergaderarrangement in de weidse natuur

Vanaf april 2017 is het mogelijk om te vergaderen in de prachtige natuur van het Waddenlandschap. Onze panoramawagen dient als vergaderzaal. Er is een toillet aan boord. Koffie/thee of fris en iets lekkers erbij is mogelijk. Ongestoord vergaderen met een prachtig uitzicht! Mogelijk vanaf 10 personen tot maximaal 32 personen.

 

Cursus en/of examen

Onze accommodatie is ook erg geschikt om cursusdagen te houden. In onze ruime zalen is voldoende ruimte om ook officiële examens af te nemen.

 

Buffetten / barbecue

Geniet tijdens uw familiefeest, bedrijfsuitje of symposium van een heerlijk buffet of barbecue. Wij kunnen de volgende buffetten voor u verzorgen:

  • Lunchbuffet
  • Warm buffet
  • Koud buffet
  • Warm en koud buffet
  • Stamppot buffet
  • Chinees buffet

De samenstelling van het buffet bepalen we in overleg met u. Zijn er onder uw gasten vegetariërs of mensen met een allergie? Dan horen wij dat graag van u, zodat we er rekening mee kunnen houden.

 

Wilt u liever barbecueën?

U kunt bij ons het hele jaar door barbecueën, zowel binnen als buiten. Ook hierbij staan uw wensen centraal.  Vlees, vis, frisse salades, er is van alles mogelijk.

 

De producten die wij gebruiken worden geleverd door Topslagerij Schreiber uit Ferwert en Bakkerij Wijnsma uit Stiens. 

Topslagerij Schreiber staat garant voor ambachtelijke, pure en verse producten. Zij verkopen uitsluitend vlees waarvan de herkomst bekend is, zoals boerderijkip, Texels lamsvlees, Friberne varkensvlees en vlees van runderen uit de omgeving van Ferwert.

Bakkerij Wijnsma is een ambachtelijke bakkerij die niet alleen dagelijks ovenvers brood en banket bakt, maar ook bekend staat om haar traditionele Friese bakkerijproducten met de smaak van vroeger.