• darkblurbg

Op vakantie in Fryslân?

Op een unieke plaats aan de Waddenkust vind u onze minicamping. U kunt hier genieten van de rust, ruimte en natuur in dit uniek stukje Friesland grenzend aan het prachtige natuurgebied genaamd het Noorderleeg. De camping beschikt over 15 staanplaatsen, alle voorzien van aansluitmogelijkheid op het elektriciteitsnet (16 A).

De sanitaire ruimte bevindt zich in de boerderij en bestaat uit vier douches, vier toiletten en twee wascabines. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Buiten zijn twee overdekte afwasplaatsen.

Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten op ons bedrijf. U kunt bij ons ook fietsen huren. Gratis WIFI beschikbaar.                                                       

Het is ook mogelijk om uw eigen paard of pony mee te nemen naar de SeedyksterToer.

Zelf geen caravan of tent? U kunt ook overnachten in onze trekkershut.

 

Camperplaats

Bij De Seedykstertoer zijn het gehele jaar door camperplaatsen beschikbaar. Met regenachtig of winters weer is het op verharde ondergrond, met elektra, ook mogelijk om sanitair te verversen (vuilwater afvoer en vers water)
De plaatsen bieden tevens uitzicht over het weidse veld en de zeedijk.

 

Trekkershut plus

Het is mogelijk  om te overnachten in onze luxe trekkershut. De hut beschikt over vier slaapplaatsen (een tweepersoonsbed en een stapelbed), kleine keuken met vierpits gastoestel, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, zithoek en terras met meubilair. Het sanitair bevindt zich op loopafstand.

Bedlinnen dient u zelf mee te nemen.

Prijs op aanvraag.