Nederlands (Nederland) Deutsch (Deutschland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

Kamperen op dé waddencamping van Friesland?

Op een unieke plaats aan de Friese Waddenzeedijk, met Leeuwarden en Dokkum in de buurt, vind u onze minicamping De Seedykstertoer. in dit uniek stukje Friesland grenzend aan Unesco Wereld Erfgoed Waddenzee kunt u met uw eigen kampeermiddel genieten van rust, ruimte en natuur op de camping nabij de Waddenzee. Ook kunt u in het naastgelegen Holwerd de boot pakken voor een dagje Ameland.

De camping beschikt over 15 staanplaatsen, alle voorzien van aansluitmogelijkheid op het elektriciteitsnet (16A). De sanitaire ruimte bevindt zich in de boerderij en bestaat uit vier douches, vier toiletten en twee wascabines. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Buiten zijn twee overdekte afwasplaatsen.

Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten op ons bedrijf. U kunt bij ons tevens fietsen huren. Verder is er gratis WiFi beschikbaar.

Het is tevens mogelijk om uw eigen paard of pony mee te nemen naar de SeedyksterToer.

Zelf geen caravan of tent? U kunt ook overnachten in onze trekkershut op de wadden camping.

 

Camperplaatsen aan de Friese Waddenkust

Bij minicamping De Seedykstertoer zijn het gehele jaar door camperplaatsen beschikbaar. Door de verharde ondergrond zijn de camperplaatsen geschikt voor regenachtig of winters weer. Uiteraard heeft elke camperplaats beschikking over elektra (16A), Ook is het mogelijk om sanitair te verversen (vuilwater afvoer en vers water)
De plaatsen op onze camping aan de waddenkust bieden tevens uitzicht over het weidse veld en de zeedijk.

 

Trekkershut plus

Het is mogelijk om te overnachten in onze luxe trekkershut op onze camping aan de wadden. De hut beschikt over vier slaapplaatsen (een tweepersoonsbed en een stapelbed), kleine keuken met vierpits gastoestel, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, zithoek en terras met meubilair. Het sanitair bevindt zich op loopafstand.

Bedlinnen dient u zelf mee te nemen.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn prijzen per nacht, exclusief toeristenbelasting (€1,- per nacht per persoon).

De prijzen zijn prijzen vanaf:

Trekkershut: €50,-. (vanaf 3 nachten €45,- per nacht)

Caravan (2 pers): €18,-    

Camper (2 pers): €20,-

Tent (2 pers): €14,-

Huisdieren zijn welkom, aangelijnd en €1,- per nacht.

Foto's

Verwarmd toiletgebouw.

Camping staanplaatsen.