Friesch Dagblad Business Brunch

Gepubliceerd op: 17-05-2018

Beste ondernemer, Het Friesch Dagblad organiseert op 1 juni 2018 een business brunch aan de Friese Waddenkust! Heeft u zich al aangemeld? Hylke Faber, CEO van het Amerikaanse Growth Leaders Network leert u hoe u zichzelf en uw organisatie continu blijft vernieuwen en hoe u mensen om u heen motiveert om steeds meer van zichzelf te geven. Daarnaast krijgt u een brunch geserveerd en kunt u gebruik maken van een rondrit door het prachtige Unesco Werelderfgoed Waddenzeegebied. Let op: aanmelden

Friesch Dagblad Business Brunch

Het Friesch Dagblad organiseert 1 juni 2018 voor u als ondernemer een business bruch aan de Friese Waddenkust! Een seminar met een interessant programma waarmee u uw voordeel kunt doen. Bent u erbij?

Coach en trainer Hylke Faber (Seattle) van Growth Leaders Network vertelt op boeiende wijze (in het Nederlands) over ht thema 'Taming Your Seven Crododiles: Unlearn Fear & Become True Leader'. De in Amerika beroemd geworden ondernemer keert op deze dag letterlijk terug naar zijn Friese roots en spreekt in de boerderij waar zijn pake en beppe hebben gewoond. Voor meer info: growthleadersnetwork.com

In de praktische workshop leert Hylke Faber hoe je jezelf en je organisatie continu blijft vernieuwen, en hoe je mensen om je heen motiveert om steeds meer van zichzelf te geven.

De ontmoeting zal plaatsvinden bij de SeedyksterToer (www.seedykstertoer.nl) in Marrum (Friesland) en aansluitend kunt instappen voor een rondrit door het prachtige Unesco Werelderfgoed Waddenzeegebied.

 

Programma

09:30 Inloop

10:00 Presentatie Hylke Faber

11:00 Stand-up Brunch

11:45 Workshop/Rondrit

12:45 Rondrit/Workshop

 

Het Friesch Dagblad wil ondernemers ontmoeten en inspireren omdat ondernemers ertoe doen in de samenleving. Vragen als 'hoe geef ik leiding aan personeel, hoe motiveer ik hen zodat we als individu en bedrijf kunnen groeien?' worden op creatieve manier beantwoord.

Maak het mee en schrijf u in via vanplan.nl (zoek op trefwoord Friesch Dagblad)

Heeft u vragen? Bel of mail dan gerust verkoop@frieschdagblad.nl

T (058) 298 76 16              M 06 51 42 61 79