• darkblurbg

Escapetafel

Escapetafel

Nieuwe uitdaging bij de SeedyksterToer! Naast het uitwaaien op de zeedijk, het maken van een rondrit in onze Panoramawagen en alle andere activiteiten, biedt de SeedyksterToer nu ook een Escapespel.

15e oostbloktreffen uitnodiging + (Dansk & Français)

15e oostbloktreffen uitnodiging  + (Dansk & Français)

15e OOSTBLOKTREFFEN Van donderdag 30 mei(Hemelvaartsdag)t/m zondag 2 juni 2019 is er weer het Oostbloktreffen. Een treffen voor bezitters van motorfietsen van Oost-Europese herkomst, zoals: MZ, Jawa, CZ, Ural, Dnepr, Simson, Jupiter, WSK, Panonia, Voskhod, Emw, enz.

Wandelroute Dobbepaarden

Wandelroute Dobbepaarden

Wandelroute Dobbepaarden Op 1 december is een nieuw wandelpad geopend achter de dijk. Als u deze gaat lopen komt u langs de Dobbe waar in 2006 meer dan 200 paarden stonden. Ze konden geen kant op door een grote storm en het vele zeewater.

Nieuw gemaal De Heining

Nieuw gemaal De Heining

Op 15 november werd het nieuwe gemaal De Heining met theatrale acts en muziek in gebruik genomen. Dit moderne gemaal bevindt zich op loopafstand van de Seedykstertoer.

Friesch Dagblad Business Brunch

Friesch Dagblad Business Brunch

Beste ondernemer, Het Friesch Dagblad organiseert op 1 juni 2018 een business brunch aan de Friese Waddenkust! Heeft u zich al aangemeld? Hylke Faber, CEO van het Amerikaanse Growth Leaders Network leert u hoe u zichzelf en uw organisatie continu blijft vernieuwen en hoe u mensen om u heen motiveert om steeds meer van zichzelf te geven. Daarnaast krijgt u een brunch geserveerd en kunt u gebruik maken van een rondrit door het prachtige Unesco Werelderfgoed Waddenzeegebied. Let op: aanmelden

15e Oostbloktreffen

15e Oostbloktreffen

15e Oostbloktreffen Van 30 mei tot 2 juni 2019 is er weer het Oostbloktreffen. Een treffen voor bezitters van motorfietsen van Oost-Europese herkomst, zoals: MZ, Jawa, CZ, Ural, Dnepr, Simson, Jupiter, WSK, Panonia, Voskhod, EMW.