Nederlands (Nederland) Deutsch (Deutschland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
    De SeedyksterToer
    Proef de rust en de sfeer van het Wad bij recreatiebedrijf De SeedyksterToer

Corona periode

Wij zijn geopend en volgen de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio! We hebben extra maatregelen genomen m.b.t. de hygiëne, ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus (Covid-19).

Voor onze kampeerders hanteren wij flexibele voorwaarden, om zo uw zorgen voor het maken van een reservering weg te nemen. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen op de reservering. Daarnaast mag u kosteloos annuleren of omboeken tot 7 dagen voor aankomst!

Proef de rust en de sfeer van het wad bij De SeedyksterToer

Wij heten u hartelijk welkom bij De Seedykstertoer. Ons bedrijf ligt aan de rand van de Waddenzee. Dit unieke natuurgebied staat sinds 2009 op de Werelderfgoedlijst en is door de UNESCO aangewezen als bio-sfeerreservaat.

U kunt uitwaaien op de zeedijk of in onze panoramawagen een tocht maken over dijken en langs slenken, geulen en kwelders in één van de belangrijkste broed-, foerageer en pleisterplaatsen voor trekvogels in Noord-Europa. Ook organiseren wij wekelijks excursies en wandeltochten door het gebied.

De SeedyksterToer heeft op haar eigen locatie uiteraard ook van alles te bieden. Wij beschikken over verschillende zalen waar u terecht kunt voor uw receptie, familie- of personeelsfeest, maar ook voor uw vergadering of symposium. Ook voor groepsuitjes met outdoor-activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de overdekte speelhal.

Wij zijn het hele jaar geopend vanaf 9.30 uur, op zondag vanaf 13.30 uur.

Panoramatoer Van Terp naar Wad en Gewas

Een ontspannen en culturistische dagtocht met de panoramawagen van de Seedykster Toer. Krijg zicht op hoe de mensen hier leven met de Waddenzee en hoe de landbouw zich heeft ontwikkeld in Noord-Fryslân. Belangrijk voor ons voedsel!

 

Lees meer...

Geïnteresseerd?

Voor een boeking neem contact op met: 06-22510117

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.