Choose your language:

  nederlands   English   deutsch
HOME SEEDYKSTERTOER ACTIVITEITEN PAARDEN ACTUEEL CONTACT/RESERVEREN

De SeedyksterToer


 • Wie zijn wij
 • Over de Seedykstertoer
 • Waddengoud
 • De SeedyksterToer


  Bij recreatiebedrijf De SeedyksterToer proeft u de rust en de sfeer van het Wad. Ons bedrijf ligt aan de rand van de Waddenzee. Dit unieke natuurgebied staat sinds 2009 op de Werelderfgoedlijst en is door de UNESCO aangewezen als bio-sfeerreservaat.

  U kunt uitwaaien op de zeedijk of in onze panoramawagen een tocht maken over dijken en langs slenken, geulen en kwelders in één van de belangrijkste broed-, foerageer en pleisterplaatsen voor trekvogels in Noord-Europa. Ook organiseren wij wekelijks excursies en wandeltochten door het gebied.

  De SeedyksterToer heeft zelf ook van alles te bieden. Wij beschikken over verschillende zalen waar u terecht kunt voor uw receptie, familie- of personeelsfeest, maar ook voor uw vergadering of symposium. Ook voor groepsuitjes met outdoor-activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de overdekte speelhal.

  Wij zijn het hele jaar geopend vanaf 9.30 uur, op zondag vanaf 13.30 uur.  Gerben en Aukje Visbeek heten u van harte welkom...
  LivestreamLivestream vanuit de uitkijktoren!

     De SeedyksterToer - Zeedijk 8 - 9073 TN Marrum - Holland - Tel. (+31) 518 41 14 34 - Fax (+31) 518 41 28 59 - info@seedykstertoer.nl

  Copyright 2016 De SeedyksterToer - Makke troch Roelof Fopma.nl