Choose your language:

  nederlands   English   deutsch
HOME SEEDYKSTERTOER ACTIVITEITEN PAARDEN ACTUEEL CONTACT/RESERVEREN

De SeedyksterToer


 • Wie zijn wij
 • Over de Seedykstertoer
 • Waddengoud
 • Gerben Visbeek: van melkveehouder tot recreatie ondernemer


  Een eigen recratiebedrijf, het was een forse verandering van koers voor Gerben die in zijn hart nog altijd een grote liefde koestert voor de koeienfokkerij. Tot 2000 was Gerben melkveehouder op de boerderij waar hij geboren en getogen is. Hij besloot het roer om te gooien.            

  Op 31 augustus 2001 was de officiele opening van De SeedyksterToer. Het bedrijf ligt fraai aangevlijd tegen de zeedijk waarachter It Noarderleech zich weids uitstrekt. Met als belangrijkste kenmerk die torenhoge, groene voersilo die nu dienst doet als uitkijktoren over de Wadden Delta zeedijk over het adembenemend mooie landschap dat sinds 2009 op de Werelderfgoedlijst staat van Unesco.

  Het begon met een toevallige vraag "Kinne wy ek by jim ite?" (kunnen we ook bij jullie eten?) en dat leidde tot complete buffetten voor kleine tot grote groepen. Dat eten wordt al sinds jaar en dag geleverd door slagerij Schreiber uit Ferwert. Een slagerij waar men nog zelf slacht, met alleen vlees uit eigen regio. Ook vakantie vieren kan bij de familie Visbeek, op de minicamping met eigen tent of caravan, of in de aanwezige trekkershut of chalet.

  Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid, met bezoekers uit allerlei landen. 

   

                     

   

   

     De SeedyksterToer - Zeedijk 8 - 9073 TN Marrum - Holland - Tel. (+31) 518 41 14 34 - Fax (+31) 518 41 28 59 - info@seedykstertoer.nl

  Copyright 2016 De SeedyksterToer - Makke troch Roelof Fopma.nl